PUUR, Tips

Gezonde start

Wat hoor ik weer veel mensen zeggen dat ze goede voornemens hebben voor dit jaar. Ze willen afvallen en een gezond lijf hebben. En weet je … dan starten ze met een crashdieet! Waarom? Begrijpen ze dan niet dat ze met een crashdieet het lichaam verpesten? Begrijpen ze niet dat wanneer je koolhydraten uit je voedingspatroon zet, dat je in het begin kilo’s lijkt te verliezen maar zodra je weer normaal eet dat de kilo’s er dan weer aan vliegen? Voor de mensen die dat nog niet begrijpen, maak ik graag tijd vrij om ze dat duidelijk te maken. Maar alsjeblieft ….  Ga geen oplossing vinden in een crashdieet! 

Een ongezond gewicht ontstaat niet binnen één dag. Verwacht dan ook niet dat een gezond gewicht van vandaag op morgen bereikt kan worden. Wel kan je er al direct aan werken! Weg met strenge diëten en afslankhypes. Terug naar puur gezond eten! Want dat is de beste oplossing voor overgewicht en andere gezondheidsproblemen. Geen pakjes, zakjes, shakes en crash diëten. Maar wel écht eten, dat lekker en gezond voor je is. Wie op die manier eet, verbetert zijn gezondheid en valt af.  Je krijgt er energie van, je zit goed in je vel en je eet met smaak.

In mijn praktijk kan je terecht voor individuele consulten maar ook voor groepsbijeenkomsten. Wanneer je liever met een clubje vriendinnen, kennissen of collega’s aan de slag wilt, dan kan dat ook. Maak anders eens een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek om te zien hoe zo’n coachingstraject er uit ziet en wat het voor jou kan doen!

De kosten van de consults worden door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed. Op deze manier leer je een gezonder en bewuster eet- en leefpatroon en de zorgverzekering vergoed het.

Bel vandaag nog voor een afspraak 06 41 62 86 68!

Volg mij op Bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply