gezond eten, PUUR

Healthy High Tea met Stoelmassage

Zoals je waarschijnlijk wel weet heb ik naast PUUR GewichtsCoach ook een bedrijf wat zich richt op massage (PUUR Vedana). Naast het geven van ontspanningsmassages in mijn praktijk in Utrecht en Barneveld, verzorg ik ook regelmatig stoelmassages bij bedrijven. Om de kracht van voeding en massage te combineren, geef ik sinds kort een Healthy High Tea met stoelmassage bij de mensen thuis.

In 2 à 3 uur verzorg ik een geheel verzorgde Healthy High Tea aan huis, waarbij je zelf niet in de keuken hoeft te staan voorbereiden en ook niet hoeft af te ruimen. Het enige wat je mag doen is ontspannen tijdens een stoelmassage en genieten van heerlijke gezonde hapjes en verschillende theesoorten. Healthy High Tea PGC

  • O.a. taart, cupcakes, wraps en quiche
  • Hapjes zonder geraffineerde suikers
  • Genieten van verschillende soorten thee
  • Tafel wordt gedekt met smaakvol servies
  • En een ontspannende stoelmassage

Wil jij jouw vriendinnen, familie of collega’s eens echt verrassen? Genieten van lekkere & gezonde  hapjes en drankjes in een ontspannen omgeving? Stoelmassage bij jou thuis? Geen omkijken naar het voorbereiden en afruimen van je verrassingsfeestje?

Plan een datum en bel vandaag nog voor een geheel verzorgde Healthy High Tea met stoelmassage bij jou thuis!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply