PUUR

Ik ben gek op lekker en gezond eten!

website JanineHet liefst sta ik de hele dag in de keuken om pure, gezonde maar ook lekkere gerechten te maken. Ik kook niet met pakjes en zakjes, ik kook het liefst met verse producten, ben gek op groente en fruit en maak het liefst alles zelf. Maar dat hoef jij natuurlijk niet te doen, maar ik inspireer je wel graag om gezond(er) te gaan eten.

Ik volg geen diëten, ik krijg dan altijd het gevoel dat ik vooral niets mag eten. Daar word ik zo chagrijnig van! Ik houd juist van eten. Ik heb een nieuwe eetpatroon aangeleerd waarbij ik kies voor lekkere gerechten op basis van pure producten. Ik probeer vooral producten met een lange ingrediëntenlijst te vermijden. Door mijn nieuwsgierigheid en creativiteit, probeer ik “vette” of “ongezonde” gerechten weer GEZOND te maken.

Naast het koken van heerlijke gerechten heb ik al jaren een goedlopende massagepraktijk. Een paar jaar geleden merkte ik dat er veel mensen slecht in hun vellen zaten. Niet alleen door stramme spieren of stress maar ook door verkeerde keuzes op voedingsgebied. Denk aan suikers, eten uit pakjes en zakjes, additieven (e-nummers) etc. etc. Ik kookte altijd al graag, vond daar mijn ontspanning in. En voor mij was het dan ook een logisch vervolg om mensen te gaan coachen om weer terug te gaan naar de basis met lekker en gezond eten (zonder troep).

Wil jij meer energie? Beter in je vel zitten? En wil jij met smaak eten zonder uren in de keuken te staan?

Goed nieuws! In mijn blog neem ik je mee naar een gezonder eetpatroon. Je leest leuke artikelen met informatie over voeding, ontvangt recepten en krijgt tips en trucs om nog beter in je vel te komen..

Heb je een vraag, een idee of een tip? Stuur mij dan een mail naar info@puurgewichtscoach.nl

Veel kook- & leesplezier!

XX Janine

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply