Coaching

Een ongezond gewicht ontstaat niet binnen één dag. Verwacht dan ook niet dat een gezond gewicht van vandaag op morgen bereikt kan worden. Wel kan je er al direct aan werken! Weg met strenge diëten en afslankhypes. Terug naar puur gezond eten! Want dat is de beste oplossing voor overgewicht en andere gezondheidsproblemen. Geen pakjes, zakjes, shakes en crash diëten. Maar wel écht eten, dat lekker en gezond voor je is. Wie op die manier eet, verbetert zijn gezondheid en valt af. Op een heel lekkere manier! Dat is de missie van Puur Gezond in 8 Stappen programma. PUUR GewichtsCoach werkt met de Puur Gezond methode: een manier van afvallen die lekker én goed voor je is. Je krijgt er energie van, je zit goed in je vel en je eet met smaak. De Puur Gezond methode is heel eenvoudig en helpt je om soepel om te schakelen naar een natuurlijk eetpatroon dat Puur Gezond is.

De kracht van het Puur Gezond plan is dat je niet in één klap al je voedingsgewoontes gaat veranderen. Door de stap-voor-stap-aanpak pas je jouw eetpatroon heel geleidelijk aan. Elke week leg je de focus op een ander aspect van je voeding en leefwijze en val je langzamerhand af. Onderzoek laat zien dat mensen hun gewoontes in ongeveer twee maanden tijd veranderen. Na die periode lukt het om nieuw gedrag bijna automatisch vol te houden, zodat je af blijft vallen. Je bereikt dus blijvend resultaat.

De voordelen van het Puur Gezond Plan

* Stap voor stap afvallen, dus zonder veel moeite
* Lekker eten!
* Een nieuwe leefstijl met aandacht voor beweging en ontspanning
* Puur Gezond eten, zodat je volop energie houdt
* Veel menutips en lekker recepten
* Blijvend resultaat

Puur Gezond individuele gesprekken

* Een gratis kennismakingsgesprek
* Een uitgebreid intakegesprek
* Een persoonlijk voedingsadvies
* 8 Puur Gezond sessies met weegmoment
* Evaluatiegesprek

Puur Gezond Groepsbijeenkomsten

De Puur Gezond groepsbijeenkomsten bestaan uit:PuurGezond_banner_278x68_2012
* Een gratis kennismakingsbijeenkomst
* Een uitgebreid intakegesprek
* Voedingsadviezen
* 8 Puur Gezond bijeenkomsten
* Wekelijks wegen en meten
* Evaluatiegesprek

Naast het ontvangen van heerlijke recepten en dagmenu’s, ontvang jij handige tips en trucs om Puur Gezond door het leven te gaan. Ideaal voor iedereen die wil omschakelen naar een Puur Gezond eetpatroon. Hiermee zet je de belangrijkste stap naar een nieuw eetpatroon en een slanker lijf. Begeleiding kan individueel, maar ook samen met een vriendin, buurvrouw of met een groep.

Tarieven PUUR GewichtsCoach

Kennismakingsgesprek 30 minuten Gratis
Intakegesprek 60 minuten €   75,00
Analyse voedingsdagboek en behandelplan 60 minuten €   75,00
Vervolgconsult 30 minuten €   35,00
Kort Consult 15 minuten €   25,00
Weegmoment 10 minuten €   15,00
Puur Gezond Plan, individueel ca. 13 weken € 400,00
Puur Gezond Plan,
groep van minimaal 4 personen
ca. 13 weken € 300,00

Alle tarieven zijn incl. 21% BTW.

 

Vergoedingen door zorgverzekeraars:

 

 

De kosten van een erkend gewichtconsulent als Puur Gewichtscoach worden door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed. Kijk bij uw eigen zorgverzekering om direct te zien of u in aanmerking komt voor een vergoeding.