Contact

Wil je je inschrijven, een afspraak maken of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Janine en kom langs voor een gratis kennismakingsgesprek.

PUUR GewichtsCoach
Janine van Laar – Heygen
06 41 62 86 68
info@puurgewichtscoach.nl

 

PUUR in Barneveld

Van Wijnbergenlaan 61
3771 JJ  Barneveld

 

Referentie

Gewichtscoach Janine heeft met haar enthousiasme  en eerlijkheid er voor gezorgd dat ik bijna 10 kilo ben afgevallen zonder het gevoel van dieet en honger en veel energie. Ik kan iedereen aan raden om bij haar de coaching te gaan doen. Je leert heel veel nieuwe manieren over gezonde voeding en heerlijke recepten.” zei Janny.

“Ik vind het de beste manier van afvallen: vooral niet te snel, op basis van gedegen informatie ten aanzien van gezonde voedings- en leefstijl en met een coach/stok achter de deur. Alleen al vanwege dat laatste zou ik graag elke 4 weken bij je op de weegschaal komen staan ;-).” zei Wietske.

Nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor deze nieuwsbrief. Inschrijving is geheel vrijblijvend en je ontvangt uiteraard geen spam. Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en gaan zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. Lees daarom eerst het privacybeleid door voordat je jouw voornaam en e-mailadres invult: