Recept

Fruitig dessert

Ben je al een beetje op zoek naar een leuk dessert voor de aankomende feestdagen. Waarom maak je dan niet Homemade bosvruchtenijs? Een heerlijk en gezond dessert voor 4 personen, zonder toegevoegde suikers. Lees het recept goed door en maak dit heerlijke gerecht een paar dagen van te voren om uit te proberen of je dit wilt serveren met Kerst.

Homemade Bosvruchtenijs

Ingrediënten:  

  • 500 g diepvries bosvruchten
  • 200 g magere yoghurt
  • 1 el vloeibare honing
  • 1 bakje verse bosvruchten (aardbeien, frambozen, bramen, bosbessen)

Bereiding:

Zet het standaardmes in de keukenmachine en hak de bevroren bosvruchten met de yoghurt en honing tot een dik en romig mengsel. Schep het ijs in vier mooie glazen en zet in de vriezer tot het tijd is om te serveren.

Haal de glazen uit de vriezer. Leg enkele verse bosvruchten op het ijsmengsel en serveer.

Bevat per portie:  116 kcal, 3 g eiwit, ½ g vet, 23 g koolhydraten.
Bereidingstijd: 10 min.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply