PUUR

Gelukkig Nieuwjaar! Ik wens je een gelukkig, ontspannen, gezond en fit 2016 toe.

Bij de start van een nieuw jaar mogen goede voornemens niet ontbreken. Zo kan je bijvoorbeeld beslissen om dit jaar meer rust te vinden in je dagelijks bestaan of de balans tussen werk en prive te verbeteren. Er zijn veel mensen die willen afvallen en beginnen dan per 1 januari met een crashdieet om zo snel mogelijk kilo’s te verliezen. Maar mag ik je een tip geven? Doe dat alsjeblieft niet!

Een ongezond gewicht ontstaat niet binnen één dag. Verwacht dan ook niet dat een gezond gewicht van vandaag op morgen bereikt kan worden. Wel kan je er al direct aan werken! Weg met strenge diëten en afslankhypes. Terug naar puur gezond eten! Want dat is de beste oplossing voor overgewicht en andere gezondheidsproblemen. Geen pakjes, zakjes, shakes en crash diëten. Maar wel écht eten, dat lekker en gezond voor je is. Wie op die manier eet, verbetert zijn gezondheid en valt af. Je krijgt er energie van, je zit goed in je vel en je eet met smaak.

In mijn praktijk kan je terecht voor individuele consulten maar ook voor groepsbijeenkomsten. Wanneer je liever met een clubje vriendinnen, kennissen of collega’s aan de slag wilt, dan kan dat ook. Maak anders eens een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek om te zien hoe zo’n coachingstraject er uit ziet en wat het voor jou kan doen!

De kosten van de consults worden door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed. Op deze manier leer je een gezonder en bewuster eet- en leefpatroon en de zorgverzekering vergoed het.

Bel vandaag nog voor een afspraak 06 41 62 86 68!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply