PUUR, Tips

Vergoedingen bij zorgverzekeraars in 2016

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Een fijne vereniging waardoor ik veel contact heb met collega’s, maar ook de mogelijkheid heb om interessante trainingen te volgen, een intervisie te organiseren en nog veel meer. Een ander groot voordeel van deze beroepsvereniging is dat zij contact hebben met zorgverzekeraars om consulten te vergoeden.

De begeleiding door de BGN-gewichtsconsulent wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. Je kunt de voorwaarden terugvinden in jouw eigen polis maar op deze link staat ook een overzicht van alle zorgverzekeraars die de consulten van de BGN-gewichtsconsulent (gedeeltelijk) vergoeden.

Ja ….. je leest het goed! De zorgverzekering helpt jou om af te vallen of beter in je vel te komen. Zij vergoeden vaak (gedeeltelijk) de consulten van PUUR GewichtsCoach.

Bel mij voor een gratis kennismakingsgesprek en dan gaan we direct aan de slag!

Ben je nog op zoek naar inspiratie voor het kerstdiner? Vorig jaar hebben wij met verschillende gewichtsconsulenten een mooi kerstdiner bedacht met gezonde maar ook lekkere gerechten. Kijk snel verder ….Kerstmenu_2014

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply