Recept

Wraps met koolsalade en appel

Heerlijk die warme zomeravonden en vooral wanneer er iets lekkers op tafel staat. Denk aan zelfgemaakte wraps, zelfgemaakte koolsalade met appel en een paar stukjes vlees. Oei oei oei wat was dat lekker!! Benieuwd hoe je dat kan maken? Lees dan snel verder ……

Wraps met koolsalade en appel

Ingrediƫnten

Bereiden:

  1. Maak zelfgemaakte wraps of haal ze uit de vriezer.
  2. Snijd de appel in hele kleine reepjes en meng met de mayonaise en kwark door jouw zelfgemaakte koolsalade
  3. Snijd de komkommer en tomaatjes in dunne plakjes.
  4. Snijd de paprika in reepjes en bak samen met het vlees/ kip of vis en de gyroskruiden in een koekenpan gaar.
  5. Ik vul meestal de wraps door in het midden in een lange streep de koolsalade te verdelen, daar boven op het vlees met de paprika. Maak je gerecht af met een paar plakjes komkommer en tomaat. Een scheutje chilisaus is er ook heerlijk bij.

Een heerlijk en gezonde maaltijd wat binnen 15 minuten klaar is! Ik geniet vooral van deze maaltijd op een warme zomeravond in de tuin. Glaasje water met een schijfje citroen en munt en je avond kan niet meer stuk!

Eet smakelijk!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply