Op zoek naar een gezond tussendoortje zonder suiker en tarwe? Maak dan eens een Bananenbrood met bosvruchten en pecannoten ….
Ingrediƫnten
- 200 gr Speltbloem
- 2 tl wijnsteenbakpoeder
- Snuf kaneel
- Snuf zout
- 3 geprakte bananen
- 3 geklutste eieren
- Handje pecannoten, grof gehakt
- 100 gr bosvruchten of blauwe bessen (mag uit de vriezer)
- Eventueel 1 el kokosvet
Bereiden:
- Verwarm de oven voor op 180 C.
- Meng de geprakte bananen met de geklutste eieren en voeg zout en kaneel toe.
- Voeg de Speltbloem en het wijnsteenbakpoeder toe en meng goed. De el kokosvet mag je hierbij toevoegen.
- Op het laatste moment voeg je de vruchten en de gehakte pecannoten toe, spatel het er rustig door heen.
- Het mengsel mag nu in de cakevorm.
- Bak het bananenbrood af in de oven op 180 C. voor 45 minuten.
Een heerlijk en gezond tussendoortje zonder suiker en tarwe! Eet smakelijk!
No Comments