Recept

Bananenbrood met bosvruchten en pecannoten

Op zoek naar een gezond tussendoortje zonder suiker en tarwe? Maak dan eens een Bananenbrood met bosvruchten en pecannoten ….

Ingrediƫnten

  • 200 gr Speltbloem
  • 2 tl wijnsteenbakpoeder
  • Snuf kaneel
  • Snuf zout
  • 3 geprakte bananen
  • 3 geklutste eieren
  • Handje pecannoten, grof gehakt
  • 100 gr bosvruchten of blauwe bessen (mag uit de vriezer)
  • Eventueel 1 el kokosvet

Bereiden:

  1. Verwarm de oven voor op 180 C.
  2. Meng de geprakte bananen met de geklutste eieren en voeg zout en kaneel toe.
  3. Voeg de Speltbloem en het wijnsteenbakpoeder toe en meng goed. De el kokosvet mag je hierbij toevoegen.
  4. Op het laatste moment voeg je de vruchten en de gehakte pecannoten toe, spatel het er rustig door heen.
  5. Het mengsel mag nu in de cakevorm.
  6. Bak het bananenbrood af in de oven op 180 C. voor 45 minuten.

Een heerlijk en gezond tussendoortje zonder suiker en tarwe! Eet smakelijk!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply